Medaljer och medaljnivåer!

Vi har flera medaljnivåer för att inspirera DIG att komma så långt som möjligt. Ju längre du kommer… desto större medalj!

Våra medaljer är vackra, handgjorda och i trä. Samtliga kommer med band. På baksidan skriver vi antalet varv och årtal när/om du DNF:ar på tävlingen. Vilken nivå kommer du att nå?

Minst 1 varv – Big-Shadow-Backyard-Medaljen!

Självklart är alla som springer värd en medalj! Denna medalj får alla som startar och genomför minst 1 varv på Big Shadow Backyard-banan.

För alla som springer från 1 varv till 6 varv.

Minst 7 varv – ULTRA – medaljen!

För dig som genomför en ULTRA. Kanske har du funderat på hur det känns att springa ganska långt? Varför inte satsa på att försöka genomföra minst 7 varv och 46,9km på Big Shadow Backyard och bli ultralöpare!

För alla som springer från 7 varv till 14 varv.

Minst 15 varv – 100km – medaljen!

För dig som tänker springa varv efter varv från 09 på morgonen och hela vägen till midnatt! För dig som kommer springa den magiska distansen om 100km, vilken bragd!

För alla som springer från 15 varv till 23 varv.

Minst 24 varv – Mäktiga 100 miles – medaljen!

Kommer du bli en av få 100 miles-löpare på tävlingen? Ni är inte många men ni ska såklart få en extremt stor medalj för att ni startade 09.00 lördag och orkade hålla igång ett helt dygn – 24 varv – till 09.00 söndag! Kämpat genom dag, natt och morgon. 100 miles medaljen är en respektingivande medalj och distans. Kan du nå den?

För alla som springer från 24 varv och till den sista förloraren…

OBESEGRAD!

Nytt för 2023 – Obesegrad-medaljen. För dig som är last man/woman standing!

Vinner du Big Shadow Backyard 2023? Då är du obesegrad och kommer få en medalj därefter. RESPEKT.