Medaljer och medaljnivåer!

Vi har flera medaljnivåer för att inspirera DIG att komma så långt som möjligt. Ju längre du kommer… desto större medalj! Våra medaljer är handgjorda och i trä. Alla kommer med band. På baksidan skriver vi antalet varv och årtal när du DNF:ar på tävlingen.

MINST 1 VARV – Big-Shadow-Backyard-Medaljen

Självklart är alla som springer värd en medalj! Denna medalj får alla som startar och genomför minst 1 varv på Big Shadow Backyard-banan.

ULTRA – medaljen!

En ny medalj inför 2022! För dig som genomför en ULTRA. Kanske har du funderat på hur det känns att springa ganska långt? Varför inte satsa på att försöka genomföra 7 varv (46,9km) på Big Shadow Backyard och bli ultralöpare! Denna får alla löpare från 7 varv till 14 varv!

100km – medaljen!

För dig som tänker hålla på hela vägen till midnatt och nå de där beryktade 100 kilometerna! Då krävs 15 varv och självklart ska du få lön för mödan! 100,5km närmare bestämt. För alla som springer från 15 varv till 23 varv! PS. Inför 2022 så kommer det stå ”100km+” på medaljen

Mäktiga 100 miles – medaljen!!

Alla ultralopp premierar 100 miles-löparna. Ni är inte många men ni ska såklart få en extremt stor medalj för att ni startade 09.00 lördag och orkade hålla igång ett helt dygn – 24 varv – till 09.00 söndag! 100 miles medaljen är en respektingivande medalj. Kan du nå den? 100 miles-medaljen är exceptionellt mycket större än de andra (se medaljen i mitten nedan) och det kommer stå 100 miles på den.

OBESSEGRAD 2022 – MEDALJEN

Det finns bara en vinnare. Hur stor denna medalj är IRL? Den som vinner får se….. Men låt Tobbes skyltstorlek från den senaste vinsten inspirera oss…!